CONTACT

Gearomatiseerde boters, originele producten om de aroma’s van uw bereidingen te sublimeren

Oorspronkelijk werd dit gamma van gearomatiseerde boters ontworpen in dezelfde geest als al onze andere producten: een hoogwaardig product aanbieden dat het professioneel leven eenvoudiger maakt.

Weddenschap gewonnen, want onze boters zijn goud waard voor de chef-koks!

Ze passen bij elk gerecht: warm of koud, op basis van vlees, vis of groenten. Bij Pasta della Mamma noemen wij ze “crèmades” omwille van hun textuur. Een kort overzicht van de producten met enkele voorbeelden van gerechten, dit artikel vertelt u alles over de gearomatiseerde boters.

Gearomatiseerde boter met truffel

Bent u al vertrouwd met de gearomatiseerde boter met truffel die zorgt voor een overheerlijke toets waarvan u meteen fan bent?

Wie houdt er niet van heerlijke linguine met truffel, eenvoudig aangevuld met wat Parmezaanse kaas?

Tijdens de lange opeenvolgende lockdowns werd ons de streling voor de tong ontnomen, smaak maakte niet langer deel uit van ons leven. Daarom onthullen we vandaag onze crèmade van truffel.

Zomertruffel gaat heel goed samen met boter. Deze truffelboter is uitermate geschikt als basis voor heerlijke pasta’s met saus of voor bij een kalfslapje, geroosterd vlees of een croque monsieur.  Er zijn oneindig veel mogelijkheden om smaakvolle gerechten te maken.

Rucolaboter, een heerlijke gearomatiseerde boter om te smeren en te smullen

Rucolaboter is een uitstekende basis voor uw gerechten en gaat goed bij pasta met saus of risotto, met aardappelen, met puree of gewoon op boerenbrood.

Deze boter gaat perfect samen met vis, schaaldieren, kreeft en vlees. Ze kan dienen als basis voor een vulling of om te serveren bij bijvoorbeeld gevulde pasta met citroen. Dankzij de pittige smaak past rucola bij elk soort gerecht, een waar genot op uw bord.

Notenboter

Deze plantaardige crèmade smaakt heerlijk op brood, maar kan ook perfect gebruikt worden als basis voor gezouten cakes. Onze klanten gebruiken deze boter in vullingen, om rollades te maken of in de pan waarin verse pasta wordt opgewarmd. Deze notenboter voegt een heerlijke smaak toe aan uw bereidingen.

Paddenstoelenboter

Sint-jakobsschelpen met paddenstoelenboter, witte koolvis, Parijse champignons, witte paddenstoelenboter, met paddenstoelenboter gelardeerde parelhoen, omelet met paddenstoelen, risotto of pasta, deze boter is hemels! Ze past bij nagenoeg alles. Vis, vlees, pasta, lasagne, groenten, deze basis is uw beste vriend in de keuken voor creatieve en smaakvolle recepten.

Vraag een offerte

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!