CONTACT

Lasagne met schaaldieren, een heerlijk seizoensproduct

Bij Pasta della Mamma is de lasagne met schaaldieren zowel in de zomer als in de winter erg populair.

Wij kiezen de beste producten uit (vis, kreeft, krab, rivierkreeft, ..) om de vulling samen te stellen. Dit in combinatie met de zachtheid van de verse pasta van Pasta della Mamma om zo onze lasagne met schaaldieren te maken.

 Lees in dit artikel onze tips voor een perfecte lasagne met schaaldieren.

Onze tips voor een perfecte lasagne met schaaldieren

Waarom lasagne met schaaldieren op de menukaart zetten?

Lasagne met schaaldieren is een interessant gerecht omdat het twee soorten heerlijke voeding combineert, nl.pasta en zeevruchten. Garnalen, mosselen of zelfs kreeft kunnen worden gebruikt om rijke, hartige smaken aan de lasagne toe te voegen.

Bovendien kan het een optie zijn voor een lichter hoofdgerecht dan de traditionele lasagne omdat zeevruchten vaak lichter zijn dan vlees.

Met welke saus moet de lasagne met schaaldieren bereid worden?

Om een heerlijke lasagne met schaaldieren klaar te maken, gebruikt men best een lichte, subtiele saus om de fijne smaken van de zeevruchten niet te verbergen.

Een saus op basis van room, witte wijn en knoflook is een uitstekende keuze, of een licht gekruide tomatensaus. Vergeet niet om verse kruiden, zoals peterselie of basilicum, toe te voegen voor een extra frisse toets.

Onze recepten


Nouveau call-to-action

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!