CONTACT

Pasta en vis

Houdt u van verse pasta ?

Ter gelegenheid van Internationale Pastadag op 25 oktober kunnen onze lekkerste recepten met verse pasta geraadpleegd worden. Wat is er immers opbeurender dan een bord pasta.

Deze keer zetten we vis in de kijker.

Er is geen specifiek seizoen om vis te eten, we genieten er het hele jaar van en vooral dankzij de klassiekers uit ons assortiment.

De cannelloni met zalm

Zalm is zowel goed voor onze gezondheid als voor onze gemoedstoestand.

Onze cannelloni met zalm zijn gemakkelijk klaar te maken door ze te oversauzen met uw favoriete saus: met een romige saus of een zalmsaus en vervolgens laten gratineren in de oven, echt verrukkelijk!

De lasagne met schaaldieren

De lasagne met schaaldieren valt erg in de smaak bij fijnproevers en is een echte klassieker in het gamma van Pasta della Mamma.

Ontdek hier de recepten van onze koks:

Lasagne met schaaldieren, kreeftenbisque met vanille, mousseline van erwtjes, prei, venkel en pickles van ui

Lasagne met schaaldieren, bisque en minigroenten.

De tortelloni met zalm

De kleine gevulde pasta’s kennen veel succès, vooral dankzij hun zachte deeg en kwaliteitsvolle vullingen.

Laten we wegvliegen naar de Scandinavische landen met dit recept voor tortelloni met zalm, wilde zalm en pickles van kleine groentjes.

Recept: tortelloni met zalm op Scandinavische wijze

De girasoli met zalm

De heerlijke smaak van zalm in een gevulde pasta van groot formaat in de vorm van een zonnebloem.

Girasoli, gerookte zalm en auberginekaviaar

Girasoli met zalm, knolselderijrisotto, maïs, tomaten-ui bereiding, scamorza

De pasta natuur

Onze pasta’s worden gemaakt volgens het authentieke Italiaanse recept op basis van griesmeel van harde tarwe en eieren. Wij gebruiken de extrusietechnologie zodat de saus beter vastgehouden wordt door de pasta en voor een betere structuur van de pasta. De unieke en authentieke pasta’s van Pasta della Mamma zijn voorbehouden voor professionals uit de Horeca.

Hierbij enkele recepten voor verse pasta met vis of schaaldieren:

Macaroni op paella-wijze

Pennette met tonijn en wasabi

Tagliatelle met scampi’s, sesamzaadjes, gemarineerde groenten & espuma van gerookt spek/look

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!