CONTACT

Aubergine rollade met tomatensaus

Aantal personen : 4
Kooktijd : 20-25 min

Ingrediënten

  • 4 aubergine rollades Pasta della Mamma
  • 500 g Napolitaanse saus (tomatensaus) Pasta della Mamma
  • 200 g room
  • Parmezaan kaas
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • Zout
  • Hazelnotenolie
  • Espelette peper
  • Groene pesto

Bereiding

  • Meng de tomatensaus met de room
  • Schik de ontdooide rollades in één of meerdere ovenschalen, overgiet ze met saus en bestrooi ze met Parmezaan kaas.
  • Bak de rollades in de oven gedurende 25 minuten.
  • Snijd een tiental fijne schijfjes courgette en kruid ze met zout, hazelnotenolie en Espelette peper.
  • Snijd met behulp van een mandoline vier fijne schijfjes aubergine.
  • Frituur ze op 160°C tot ze mooi krokant zijn. Laat ze vervolgens afdruipen en kruid ze met zout.
  • Dresseer de rollades en leg er de schijfjes courgette en aubergine chips op.

Suggestie

Werk af met een quenelle van groene pesto en een snufje Espelette peper.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!