Aubergine rollade met tomatensaus
Aantal personen : 4
Kooktijd : 20-25 min
Ingrediënten
- 4 aubergine rollades Pasta della Mamma
- 500 g Napolitaanse saus (tomatensaus) Pasta della Mamma
- 200 g room
- Parmezaan kaas
- 1 courgette
- 1 aubergine
- Zout
- Hazelnotenolie
- Espelette peper
- Groene pesto
Bereiding
- Meng de tomatensaus met de room
- Schik de ontdooide rollades in één of meerdere ovenschalen, overgiet ze met saus en bestrooi ze met Parmezaan kaas.
- Bak de rollades in de oven gedurende 25 minuten.
- Snijd een tiental fijne schijfjes courgette en kruid ze met zout, hazelnotenolie en Espelette peper.
- Snijd met behulp van een mandoline vier fijne schijfjes aubergine.
- Frituur ze op 160°C tot ze mooi krokant zijn. Laat ze vervolgens afdruipen en kruid ze met zout.
- Dresseer de rollades en leg er de schijfjes courgette en aubergine chips op.
Suggestie
Werk af met een quenelle van groene pesto en een snufje Espelette peper.
Bron : Pasta della Mamma