CONTACT

Linguine met salie en kalfsvlees

Aantal personnen : 4
Bereidingstijd :25min
Kooktijd :

Ingrediënten

  • 300 g kalfsragout
  • 100 g rauwe ham
  • 16 kleine verse salieblaadjes
  • 2 eetlepels boter, 2 eetlepels olijfolie
  • 100 ml droge witte wijn (of vleesbouillon)
  • 200 g mascarpone
  • zout, witte peper
  • 630 g verse linguine
  • 2-3 eetlepels marsala (facultatief)

Bereiding

  • Snijd het kalfsvlees in reepjes en de ham in blokjes. Was de salieblaadjes en laat ze uitdruipen op keukenpapier.
  • Warm de boter en de olie op in een pan. Laat er de salieblaadjes kort in zweten. Neem de pan van het vuur en bewaar voor later.
  • Laat het vlees en de ham 2 à 3 minuten bakken in de pan. Voeg wat witte wijn toe en de mascarpone. kruid met peper en zout en haal van het vuur af.
  • Kook ondertussen de linguine in kokend gezouten water tot ze al dente zijn en giet ze dan af.
  • Warm de kalfsragout terug op. Breng op smaak met peper en marsala. Overgiet de pasta met de saus en versier met salieblaadjes.

Bron : Pâtes exquises

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!