CONTACT

Noedels met kaviaar

Aantal personnen : 4
Bereidingstijd :30min
Kooktijd :

Ingrediënten

  • 400 ml visfumet
  • Zout
  • 400 g noedels
  • 1 boeketje dille
  • 300 g yoghurt
  • 250 g room
  • 1 koffielepel bloem
  • Witte peper
  • 1 glas Keta kaviaar (150-200 g)
  • Een snufje onbehandelde citroenschil

Bereiding

  • Breng in een grote pan en op een hoog vuur de visfumet terug op 100 ml. Breng in een grote kookpan gezouten water aan de kook. Kook er de noedels in tot ze al dente zijn.
  • Was en snijd ondertussen de dille fijn. En vermeng met de yoghurt, het room en de bloem.
  • Voeg dit mengsel op basis van yoghurt toe aan de visfumet en warm op. Doe er 2/3 van het kaviaar bij en de citroenschil. Giet de pasta af en meng hem met de saus.
  • Laat enkele ogenblikken intrekken. Dien daarna op met de rest van het kaviaar.

Bron : Pâtes exquises

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!