CONTACT

Recept – Cannelloni met roodbaars, gevulde kool, spinazie en witte botersaus

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidingstijd : 45 min

Ingrediënten

  • 2 cannelloni met roodbaars & groentjes Pasta della Mamma
  • 1 goudbrasemfilet
  • 1 groene citroen
  • 100 gr spinazie
  • 1 teentje look
  • 100 gr boter
  • 2 sjalotten
  • ½ glas witte wijn
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook
  • 1 snijbietblad
  • Enkele plakjes gekleurde wortels
  • 20 cl sushi azijn
  • 1 scheutje sesamolie

Bereiding

  • Laat de wortelplakjes 2 uur marineren in de lauwe sushi azijn.
  • Giet vervolgens af en schenk er een scheutje sesamolie op. Bewaar dit koel.
  • Blancheer de snijbiet, giet af en laat goed drogen.
  • Maak een ceviche van goudbrasem door het goudbrasemfilet fijn te hakken en te marineren met citroensap van een halve citroen, olijfolie, zout en peper.
  • Doe er de bieslook bij en bewaar koel.
  • Snij de stengel van de snijbiet af en leg het blad op wat vershoudfolie.
  • Leg vervolgens een eetlepel van de bereide ceviche in het snijbietblad en vouw hem dicht zodanig dat een bol gevormd wordt.
  • Bewaar in de koelkast.
  • Snipper een sjalot en stoof deze glazig in een klontje boter.
  • Doe er een halve glas droge witte wijn bij, laat tot twee derde inkoken en voeg de helft van de boter toe.
  • Emulgeer de saus, kruid eventueel bij en doe er een scheutje citroensap bij.
  • Stoof vervolgens de tweede versnipperde sjalot glazig en doe er het geplette teentje look bij.
  • Bak er de spinazie kort gedurende enkele minuten. Houd het geheel daarna warm.
  • Stoom de cannelloni ongeveer 10 minuten.
  • Dresseer de geslonken spinazie en de cannelloni in het midden van een bord.
  • Leg de wortelsalade naast de cannelloni en leg daar de ceviche van goudbrasem op.
  • Nappeer tot slot met de witte botersaus en het is klaar !

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!