CONTACT

Recept – Carpaccio van vijgen, mousse van geitenkaas&walnoten en plakjes rauwe foie gras

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min

Ingrediënten

  • 2 vijgen
  • Een stuk rauwe foie gras
  • 1 scheutje olijfolie
  • 1 scheutje balsamico azijn
  • 2 eetlepels verse geitenkaas
  • 2 eetlepels crèmade van walnoten
  • Erwtenscheuten

Bereiding

  • Snijd de verse vijgen fijn en desseer ze als een carpaccio op de borden.
  • Kruid met olijfolie, peper en fleur de sel.
  • Snijd vervolgens met behulp van een mandoline fijne schijfjes rauwe foie gras.
  • Bewaar ze koel.
  • Maak een glad en smeuïg mengsel met de geitenkaas, de crèmade en een scheutje olijfolie.
  • Schik de plakjes foie gras op de carpaccio van vijgen.
  • Doe er enkele quenelles bij van je bereiding.
  • En tot slot, voeg de erwtenscheuten toe en een scheutje balsamico azijn.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!