CONTACT

Recept – Fagottini provolone cacio e pepe

Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 5 min

Ingrediënten

  • 200 gr fagottini met provolone Pasta della Mamma
  • 100 gr pecorino
  • 5 koffielepels versgemalen zwarte peper

Bereiding

  • Rasp in een ruime saladekom de pecorino kaas en meng hem met de peper.
  • Kook de fagottini in bijna kokend water gedurende 1 à 2 minuten.
  • Neem een pollepel kookvocht en bewaar voor later.
  • Giet de fagottini vervolgens kort af en houd ze warm.
  • Voeg beetje bij beetje het kookvocht toe aan de geraspte pecorino tot je een smeuïge « crème » hebt. Voeg daarna de fagottini bij de pecorinocrème.
  • Dien onmiddellijk op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!