CONTACT

Recept – Fricassée van gamba’s en girasoli asperges met crèmade van rucola

Aantal personen : 2
Kooktijd : 30 min
Bereidingstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 6 girasoli asperges Pasta della Mamma
  • 12 scampi’s
  • 200 gr mini broccoli
  • 4 hazelnoten
  • ½ courgette
  • 25 cl dikke room
  • 90 gr crèmade van rucola
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • 1 scheutje koolzaadolie

Bereiding

  • Pel de scampi’s.
  • Snijd de halve courgette in schijfjes.
  • Kook de pasta al dente en giet af.
  • Kook nadien de mini broccoli à l’anglaise en giet af.
  • Meng zonder op te warmen de room met de crèmade van rucola. Kruid eventueel bij.
  • Laat de fijngehakte sjalot en look aanzweten in de koolzaadolie.
  • Voeg de gepelde scampi’s toe en de schijfjes courgette.
  • Sauteer ze vervolgens 3 minuten.
  • Doe daarna de girasoli en de broccoli erbij en laat nog 1 à 2 minuten koken op een zacht vuur.
  • Voeg het mengsel room/crèmade toe en laat 2 minuten inkoken.
  • Hak tenslotte de hazelnoten grof en voeg ze toe aan de fricassée.
  • Het is nu klaar om op te dienen !

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!