CONTACT

Recept – Lasagne met crèmade van eekhoorntjesbrood

Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidinstijd : 30 min

Ingrediënten

  • Verse pastavellen Pasta della Mamma
  • 1 aubergine
  • 1 tomaat
  • 150 gr crèmade van eekhoorntjesbrood
  • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 bol mozzarella
  • 20 cl tomatencoulis
  • 10 cl olijfolie
  • 1 teentje look

Bereiding

  • Snijd 6 vierkanten van 10x10cm uit de pastavellen.
  • Verhit de olijfolie en het teentje look.
  • Snijd de aubergine en de tomaat in schijfjes van ongeveer 1 cm dikte.
  • Bak de aubergine vervolgens in de olijfolie.
  • Voeg daarna de tomaten 1 minuut erbij.
  • Laat de aubergines en de tomaten uitlekken en kruid ze.
  • Snijd vervolgens de mozzarella in schijfjes van 1 cm.
  • Leg afwisselend in een ovenschaal : pastavel – mozzarella – aubergine – tomaten – tomatencoulis – crèmade van eekhoorntjesbrood.
  • De lasagne werk je uiteindelijk af door ze royaal te bestrooien met Parmezaanse kaas.
  • Laat 15 minuten in de oven bakken op 180°C en dien daarna op.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!