CONTACT

Recept – Ravioloni met ganzenlever & eekhoorntjesbrood, eendenconsommé en truffelespuma

Aantal personen : 2
Kooktijd : 10 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 10 ravioloni met ganzenlever en eekhoorntjesbrood Pasta della Mamma
  • 2 plakjes ganzenlever van +/- 80 gr
  • 1 kleine zwarte truffel (+/- 30 gr)
  • 40 cl eendenconsommé
  • 10 cl room
  • 5 cl truffelsap
  • 50 gr selderij
  • 4 sprieten bieslook

Bereiding

  • Verwarm de eendenconsommé.
  • Snijd de plakjes ganzenlever in blokjes.
  • Bak ze mooi goudbruin in een pan zonder vetstof.
  • Laat ze daarna uitlekken op keukenpapier, kruid ze en bewaar ze warm.
  • Snijd de selderij in fijne julienne. Kruid met zout, peper en een scheutje olijfolie.
  • Kook de ravioloni al dente.
  • Snijd de truffel in fijne julienne.
  • Meng de room met de truffelsap en kruid.
  • Schik 5 ravioloni in een diep bord. Doe er de blokjes foie gras bij, de in julienne gesneden selderij en de versnipperde bieslook.
  • Giet de warme eendenconsommé erover en doe dit ½ cm onder de bovenkant van de pasta.
  • Mix de room en de truffelsap met een staafmixer. Het schuim dat hierdoor verkregen wordt, verdeel je over de pasta.
  • Garneer met enkele reepjes verse truffel.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!