CONTACT

Recept – Spaghetti met aubergines en ricotta

Aantal personen : 4
Kooktijd :
Bereidinsgstijd : 40min

Ingrediënten

  • 600 g verse spaghetti Pasta della Mamma
  • 1 grote aubergine
  • 1 ui
  • 2 teentjes look
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 200 g ricotta
  • 10 cl verse room
  • 4 eetlepels gehakte bladpeterselie

Bereiding

  • Was de aubergine en snijd ze in stukjes. Bestrooi met zout en laat 20 minuten uitlekken.
  • Veeg daarna het zout af met keukenpapier. Pel en snipper de ui en de look. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet af.
  • Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de stukjes aubergine. Kruid met peper en doe de look en ui erbij.
  • Bak ze glazig. Voeg dan de spaghetti toe, de ricotta en de room en meng alles goed met de stukjes aubergine.
  • Kruid met peper en zout. Verdeel over de borden en bestrooi met wat peterselie. Dien onmiddellijk op.

Bron : Le Vif Weekend

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!