CONTACT

Recept – Suprême van parelhoen gevuld met crèmade van truffel en in boter gestoofde groene kool

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 25 min

Ingrediënten

  • 2 suprêmes van parelhoen
  • 1 eetlepel crèmade van truffel
  • 10 fijne schijfjes verse truffel
  • 100 gr boter
  • ¼ groene kool
  • 1 sjalot
  • 1 teentje look
  • 1 koffielepel versnipperde bieslook

Bereiding

  • Maak het vel los van de supêmes van parelhoen zonder het helemaal af te trekken.
  • Smeer onder het vel de crèmade van truffel en leg er de fijne schijfjes verse truffel op. Bedek daarna weer met het vel.
  • Braad de suprêmes in een beetje boter.
  • Haal de bovenste blaadjes van de kool af alsook de koolstronk.
  • Blancheer de kool 10 minuten in kokend water. Giet af en laat afkoelen.
  • Laat de versnipperde sjalot en de gehakte look aanzweten in een beetje boter.
  • Snijd vervolgens de groene kool in fijne reepjes en voeg ze toe bij de sjalot en de look.
  • Wanneer de kool de boter geabsorbeerd heeft, voeg je, beetje bij beetje, de rest van de boter toe en kruid nadien.
  • Schik de in boter gestoofde kool op een bord en leg er de suprême op, gesneden in repen van 1 cm dikte.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!