CONTACT

Recept – Tagliatelle met truffel

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 10 min

Ingrediënten

  • 6 nestjes verse tagliatelle Pasta della Mamma
  • 1 verse truffel
  • 15 cl room
  • 10 cl kippenbouillon
  • 1 eetlepel crèmade van truffel
  • Enkele parmezaanschilfers

Bereiding

  • Kook de tagliatelle al dente en giet af.
  • Kruid met peper en zout en zet opzij.
  • Warm de room en de bouillon op en laat inkoken tot een gebonden en smeuïge saus.
  • Haal de pan van het vuur en doe er de koude crèmade bij.
  • Snijd de truffel in fijne plakjes met een mandoline.
  • Voeg vervolgens de tagliatelle en de plakjes truffel toe aan je bereiding en warm het geheel nog even op.
  • Dresseer de borden en bestrooi met wat parmezaanschilfers.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!