CONTACT

Recept – Zeeduivel met rucolaboter en erwtjes op Franse wijze

Aantal personen : 2
Kooktijd : 20 min
Bereidinstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse erwten
  • 300 gr zeeduivelstaart
  • 6 koffielepels Avruga (haringkuit)
  • 1 sjalot
  • ½ teentje look
  • 10 geglaceerde zilveruitjes
  • 1 kruidentuiltje
  • 75 gr boter
  • 50 gr crèmade van rucola

Bereiding

  • Kook de erwtjes à l’anglaise,  houd ze wel knapperig.
  • Giet af en zet opzij.
  • Stoom de zeeduivel.
  • Meng vervolgens 50 gr zachte boter met de crèmade van rucola om je rucolaboter te maken.
  • Kruid en bewaar koel.
  • Versnipper de sjalot en het halve teentje look ; laat ze aanzweten in de rest van de boter.
  • Doe het kruidentuiltje erbij, alsook de erwtjes en de zilveruitjes en houd het geheel warm.
  • Voor het dresseren van de borden snijd je de zeeduivel in stukken en voeg je een beetje rucolaboter toe op elk stuk vis.
  • Schik de erwtjes in het midden van het bord, doe de stukken zeeduivel erbij samen met enkele quenelles van Avruga.

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!