CONTACT

Soep met eierpasta en kabeljouw

Aantal personnen : 4
Bereidingstijd :30min
Kooktijd :

Ingrediënten

  • 15 g gedroogde Shiitake paddenstoelen
  • 3 kleine uien
  • 50 g sojascheuten
  • 150 g kabeljouwfilet
  • 1 eetlepel rijstazijn
  • Zout, witte peper
  • 1 l groentebouillon
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 1 koffielepel gemalen gember
  • 60 g Chinese instant eierpasta (winkel met Aziatische specialiteiten)

Bereiding

  • Shiitake paddenstoelen met kokend water bedekken en 10 à 15 minuten laten weken. Was ondertussen de uien en snijd ze in ringen.
  • Spoel de sojascheuten onder koud water in een vergiet.
  • Snijd de kabeljouwfilet in stukjes. Besprenkel met enkele druppels rijstazijn, kruid met peper en zout. Giet de paddenstoelen af en snijd ze in schijfjes.
  • Laat de bouillon koken, kruid met een scheutje sojasaus en gember. Kook er de groente in gedurende 5 minuten. Voeg de vis en de pasta toe en laat nog 3 minuten verder koken.

Bron : Pâtes exquises

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!