CONTACT

Wist u dat we pasta op maat kunnen maken ?

Bij Pasta della Mamma vinden wij het belangrijk om producten te kunnen aanbieden die 100% overeenstemmen met wat de klant zoekt. Daarom bieden wij u producties op maat aan.

Maar wat is een productie op maat eigenlijk ?

U zou ons bijvoorbeeld kunnen vragen om pastavellen te maken met een welbepaalde afmeting, of nog, een recept uitwerken van linguine met basilicum, of waarom ook niet, spaghetti met peterselie ?

Wij kunnen ook langere linguine produceren dan de linguine uit ons standaard assortiment. Ook kunnen wij de pasta voor u voorkoken volgens uw wensen.

Dat kan u snel op ideeën brengen !

Bijvoorbeeld, door uw persoonlijke toets te geven aan uw pasta zullen uw klanten zich uw originaliteit herinneren.

Wilt u graag weten hoe wij u kunnen helpen om uw eigen pastasoort te verwezenlijken, neem dan gerust contact op met ons.

Wij brengen onze expertise in het concept en de verpakking van pasta en afgeleiden ervan, samen onder uw merk.

Wij kunnen bovendien ook eigen recepten uitwerken voor uw merk of uw eigen recept bewerken (op basis van een door u opgemaakt  basisrecept). Onze Kwaliteits- en R&D afdeling werkt regelmatig aan productontwikkeling, die in de organoleptische ruimte  door deskundigen wordt beoordeeld. Als specialist van verse pasta beschikt Pasta della Mamma over veel know-how inzake de strenge voedselveiligheidseisen in de voedingsketen. Wij beschikken over de certificaten FSSC 22000, ISO22000 en HACCP.

Interesseert een productie op maat u ?

Neem dan gerust contact op met onze commerciële afdeling. Wij zullen een offerte op maat opstellen.

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!