CONTACT

Recept – De tomaat-mozzarella in een nieuw jasje door Pasta della Mamma

Aantal personen : 2
Kooktijd : 15 min
Bereidingstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 2 nestjes verse Tagliatelle Pasta della Mamma
  • 20 cl Napolitaanse saus (tomatensaus) Pasta della Mamma
  • 25 cl olijfolie
  • 1 bussel basilicum
  • 10 gr bloem
  • 80 cl water
  • 1 bol mozzarella
  • 3 eetlepels mozzarella vocht
  • 3 eetlepels room
  • Espelette peper

Bereiding

  • Mix de mozzarella samen met het vocht van de mozzarella en de room fijn.
  • Kruid met peper, zout en Espelette peper.
  • Passeer het mengsel door een puntzeef en zet over in een sifon.
  • Zet de sifon au bain marie.
  • Mix de basilicum met 20 cl olijfolie in de blender om een basilicumolie te maken. Bewaar voor later.
  • Mix 20 gr basilicumolie, 10 gr bloem, 80 cl water en een snufje zout. Bewaar voor later.
  • Schep een pollepel van deze bereiding in een antikleefpan en laat enkele minuten bakken tot er twee krokante en gekartelde tuiles worden gevormd.
  • Leg ze op wat keukenpapier. Bewaar voor later.
  • Warm de Napolitaanse saus op, mix ze fijn en klop ze dan met de rest van de olijfolie op tot een coulis.
  • Kruid vervolgens met peper, zout en Espelette peper.
  • Kook de tagliatelle al dente.
  • Schik een nestje tagliatelle in het midden van een bord en spuit er de mozzarellabereiding op met de sifon.
  • Voeg de tomatencoulis toe, enkele druppeltjes basilicumolie en enkele blaadjes verse kruiden.
  • Dien op !

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!