CONTACT

Recept – Piemontese salade van torciglioni tricolore

Aantal personen : 2
Kooktijd : 8 min
Bereidingstijd : 20 min

Ingrediënten

  • 200 gr verse torciglioni tricolore Pasta della Mamma
  • 3 schijfjes beenham
  • 3 grote zoetzure augurken en hun sap
  • 2 eetlepels fijngesneden bieslook
  • 1 eiwit
  • 60 gr druivenpitolie
  • 1 citroen
  • 1 rode ui
  • 2 eetlepels lookpuree

Bereiding

  • Kook de torciglioni al dente. Giet af en laat afkoelen.
  • Snijd 2 schijfjes ham en 2 augurken in blokjes van ½ cm.
  • Meng ze met de pasta en voeg de bieslook toe.
  • Mix het eiwit met de citroensap en de druivenpitolie en kruid.
  • Verdeel het mengsel in 2 kommen.
  • Doe eerst het sap van de augurken in één van de twee kommen en kruid de pastasalade met deze vinaigrette.
  • Voeg daarna de lookpuree toe in de andere kom.
  • Snijd dunne plakjes augurk en ham en rol ze op.
  • Snijd de rode ui in fijne schijfjes.
  • Dresseer de pastasalade in een kom.
  • Doe er de schijfjes rode ui bij, alsook de hamrolletjes en de rolletjes augurk.
  • Voeg tot slot enkele stipjes lookmayonaise toe en dien op.
Piemontese salade van torciglioni tricolore

Bron : Pasta della Mamma

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!