CONTACT

Wat kunnen we met pastavellen maken?

Hoe kunnen pastavellen gebruikt worden? Bestaan er andere recepten met pastavellen dan enkel voor lasagnes? Wij vertellen u er alles over in dit artikel.

Onze pastavellen worden gemaakt met griesmeel van harde tarwe, scharreleieren en water.

feuilles à lasagne agroalimentaire

Over het algemeen worden ze gebruikt om lasagne te maken, een populair gerecht in Italië en over de hele wereld. Ze kunnen vers of gedroogd worden gekocht. Droge pastavellen worden gewoonlijk gekookt in kokend gezouten water alvorens ze worden gebruiken om laagjes lasagne te maken, afwisselend met laagjes vlees, tomatensaus, kaas en andere ingrediënten. Vervolgens wordt dit in de oven goudbruin gebakken en goed gaar.

Verse pastavellen hoeven niet voorgekookt te worden omdat ze de saus van het gerecht absorberen en in de oven worden gebakken.

Onze recepten

Ontdek onze heerlijke recepten met de Pasta della Mamma pastavellen :

Lasagnes

Andere recepten op basis van pastavellen

Voor meer informatie over onze producten, download onze catalogus hier

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!