Newsletters - De pasta in de zomer - 2017
Recept van het seizoen
Tomaat-garnaal in een nieuw kleedje
Voor het recept van het seizoen hebben wij de tomaat-garnaal in een nieuw kleedje gestoken met onze voorgekookte penne. Verrukkelijk !
17/04/2021
Pasta op feestdagen
Pappardelle op zijn Belgisch
21 juli, de nationale feestdag van België ! Om ons dierbaar land in de bloemetjes te zetten, hebben wij pappardelle op zijn Belgisch klaargemaakt met lekkere producten van bij ons.
17/04/2021
Wereldrecept
Macaronis op paella-wijze
En waarom ook niet dit traditioneel Spaanse gerecht op een andere manier brengen met pasta ? Wij zijn er alvast dol op !
17/04/2021
Creatief idee
Krokante pasta
Voor de zomer stellen wij voor om een nieuw creatief idee te ontwikkelen met behulp van een pastavel. Wij hebben heerlijke krokante ravioli gemaakt. Dankzij deze techniek kan u pasta op een andere en originele manier gebruiken, bijvoorbeeld als hapje.
17/04/2021