CONTACT

Newsletters - De pasta in de herfst - 2018

Recept van het seizoen

Tagliolini met groenten in zoutkorst

Voor het recept van dit seizoen zijn wij bij Pasta della Mamma aan de slag gegaan met wortelgewassen en vergeten groenten zoals pastinaak en aardpeer. Het originele aspect van dit recept zit in de bereidingswijze van de groente : in een zoutkorst. Met deze kooktechniek komen de smaak en de aroma van elke groente goed tot uiting waardoor het gerecht smaakvol wordt. Dus, aan de slag ermee!

16/04/2021

Nieuw product

De trivelli

Er is iets nieuws in ons assortiment verse pasta natuur ! Wij breiden ons gamma van korte pasta uit met de trivelli. Deze spiraalvormige pasta heeft veel weg van de fusilli maar is fijner dan die laatste. Het voordeel van de trivelli is dat deze pasta, dankzij zijn originele vorm, de saus zeer goed opneemt. De trivelli kunnen zowel warm als koud gebruikt worden, maar zijn vooral populair in koude pastasalades.

16/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Koepel van spaghetti met zalm mousseline en lopend eigeel

Dit superorigineel idee voor presentatie op het bord komt niet van Pasta della Mamma maar komt rechtstreeks uit de verbeelding van de winnaars van de wedstrijd « Trophée Romeyer-Eurotoques 2018 ». De studenten van de Hotelschool in Luik, Caroline Cornez, Sarah Bonivert, Anaïs Gillotay en hun leerkracht, Fabienne Dupuis, moesten een gerecht uitwerken op basis van de verse spaghetti Pasta della Mamma.

16/04/2021

Product in de kijker

De cannelloni ricotta-spinazie

Deze herfst geven we de eer aan de cannelloni ricotta-spinazie. Grote klassieker en zeer geliefd bij uw klanten ! Ontdek hoe u dit heerlijke product, gemaakt op basis van kwaliteitsgrondstoffen, tot zijn recht kan laten komen via deze twee recepten.

16/04/2021

De pasta op feestdagen

Pompoencrème met cappelletti vlees en koriander

Wie Halloween zegt, zegt pompoen. Om dus in het thema te blijven, hebben wij bij Pasta della Mamma dit originele recept uitgewerkt waarbij het voornaamste ingrediënt de pompoen is. Combineer hem met onze heerlijke fagottini prosciutto en wat koriander en u zal gegarandeerd succes hebben bij uw klanten!

16/04/2021

Wereldrecept

Tagliatelle alla puttanesca

Voor dit wereldrecept gaan we richting omgeving van Napels en meer bepaald het eiland Ischia. Deze saus op basis van tomaten die gekookt werden met look, peper, kappertjes, olijven en ansjovissen is een traditioneel Italiaans recept dat gewoonlijk met spaghetti gemaakt wordt. Ontdek het recept met onze heerlijke verse tagliatelle!

16/04/2021

Creatief idee

Wafeltje van pasta met vanille

Wij komen nooit ideeën tekort als het om onze verse pastavellen gaat, ze anders gebruiken dan gewoonlijk en zo een zeer origineel en lekker recept maken ! Ontdek voor het herfstseizoen het pastawafeltje met vanille : eenvoudig, gloednieuw maar vooral verrukkelijk !

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!