Newsletters - De pasta in de lente - 2019
Recept van het seizoen
Tagliatelle carbonara in een vegetarisch jasje
Voor de lente stelt Pasta della Mamma u recepten voor die 100% vegetarisch zijn ! Laten we voor het seizoensrecept goed van start gaan met tagliatelle carbonara op vegetarische wijze. Bent u klaar om verrast te worden ?
Nieuw idee voor presentatie
One Pot Pasta – Rigatoni, groenten en crèmade van eekhoorntjesbrood
Een nieuw idee voor een nieuw seizoen ! De One Pot Pasta.
One Pot Pasta ? Wat is dat ? Het zijn « all-in-one » pastagerechten waarbij alle ingrediënten samen worden gekookt. Om een one pot pasta klaar te maken, volstaat het om een kookpot te hebben, er al uw ingrediënten in te doen en te wachten tot alles klaar is. Voordelen : het is makkelijk, snel en superlekker !
Producten in de kijker
Verse linguine en tagliolini
Linguine, tagliolini, u kent deze twee pastavormen waarschijnlijk wel. Ze lijken erg veel op elkaar maar zijn niet hetzelfde. Kent u het verschil tussen beiden ?
De pasta op feestdagen
Nestje pappardelle voor Pasen, espuma van geitenkaas en eetbare aarde
De pappardelle staan op de voorgrond in een natuurgetrouw Paasrecept ! Aarde … een nestje … een ei … alles is eetbaar en superlekker ! Waar wacht u nog op om een korreltje gekheid aan uw pastagerechten te geven ?
Wereldrecept
Cannelloni broccoli met Brugge Oud en jus van Brugse Zot
Voor dit nieuwe wereldrecept zijn wij niet zo ver gegaan. Wij zijn in België gebleven, in Brugge om precies te zijn ! Ontdek hoe onze smaakvolle cannelloni broccoli gecombineerd kunnen worden met heerlijke producten uit Brugge.
Creatief idee
Rösti van pasta
Rösti zijn aardappelpannenkoekjes uit Zwitserland. En zoals u weet, steken wij bij Pasta della Mamma heel graag recepten in een ander jasje door ze klaar te maken met … pasta natuurlijk ! Ontdek dus hoe u rösti kan klaarmaken met trivelli.