CONTACT

Newsletters - De pasta in de lente - 2019

Recept van het seizoen

Tagliatelle carbonara in een vegetarisch jasje

Voor de lente stelt Pasta della Mamma u recepten voor die 100% vegetarisch zijn ! Laten we voor het seizoensrecept goed van start gaan met tagliatelle carbonara op vegetarische wijze. Bent u klaar om verrast te worden ?

16/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

One Pot Pasta – Rigatoni, groenten en crèmade van eekhoorntjesbrood

Een nieuw idee voor een nieuw seizoen ! De One Pot Pasta.

One Pot Pasta ? Wat is dat ? Het zijn « all-in-one » pastagerechten waarbij alle ingrediënten samen worden gekookt. Om een one pot pasta klaar te maken, volstaat het om een kookpot te hebben, er al uw ingrediënten in te doen en te wachten tot alles klaar is. Voordelen : het is makkelijk, snel en superlekker !

16/04/2021

Producten in de kijker

Verse linguine en tagliolini

Linguine, tagliolini, u kent deze twee pastavormen waarschijnlijk wel. Ze lijken erg veel op elkaar maar zijn niet hetzelfde. Kent u het verschil tussen beiden ?

16/04/2021

De pasta op feestdagen

Nestje pappardelle voor Pasen, espuma van geitenkaas en eetbare aarde

De pappardelle staan op de voorgrond in een natuurgetrouw Paasrecept ! Aarde … een nestje … een ei … alles is eetbaar en superlekker ! Waar wacht u nog op om een korreltje gekheid aan uw pastagerechten te geven ?

16/04/2021

Wereldrecept

Cannelloni broccoli met Brugge Oud en jus van Brugse Zot

Voor dit nieuwe wereldrecept zijn wij niet zo ver gegaan. Wij zijn in België gebleven, in Brugge om precies te zijn ! Ontdek hoe onze smaakvolle cannelloni broccoli gecombineerd kunnen worden met heerlijke producten uit Brugge.

16/04/2021

Creatief idee

Rösti van pasta

Rösti zijn aardappelpannenkoekjes uit Zwitserland. En zoals u weet, steken wij bij Pasta della Mamma heel graag recepten in een ander jasje door ze klaar te maken met … pasta natuurlijk ! Ontdek dus hoe u rösti kan klaarmaken met trivelli.

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!