CONTACT

Newsletters - De pasta tijdens de eindejaarsfeesten - 2018

Recept van het seizoen

Pappardelle met wilde eend en flan van foie gras

De feestdagen naderen met grote stappen, de winter staat voor de deur. En wie nieuw seizoen zegt, zegt nieuw recept ! Voor het recept van het seizoen hebben we gekozen voor de pappardelle die breder zijn dan de tagliatelle en uw gerechten er verfijnd laten uitzien. We hebben ze in combinatie gebruikt met wilde eend, een flan van foie gras en een schijfje gebakken foie gras. Het geheel geserveerd met een heerlijke crème van aardpeer. U zal zin krijgen om dit recept uit te proberen, u zal hem uitproberen, en u zal er helemaal weg van zijn !

16/04/2021

Product in de kijker

Lasagne met schaaldieren

Voor deze eindejaarsfeesten, close-up op de lasagne met schaaldieren. Onze lasagnes worden geproduceerd op basis van verse pasta en onze huisbereide vullingen. Onze verse lasagnes worden vervolgens ingevroren voor een eenvoudiger stockbeheer en kunnen per stuk ontdooid worden voor een praktisch en voordelig gebruik.

16/04/2021

Nieuw idee voor presentatie

Sint-jacobsvruchten, pompoenpuree en slangetje van pastavellen

Pastavellen dienen niet alleen om lasagnes te maken. Ze kunnen op een veel originelere en opvallendere manier gebruikt worden. Voor de eindejaarsfeesten, een pastaslang die tussen de sint-jacobsvruchten kronkelt.

16/04/2021

Feestelijk product

Ravioloni met foie gras

Ontdek dit jaar een nieuwe manier om de ravioloni met ganzenlever tot hun recht te laten komen : de tournedos Rossini in een nieuw jasje. Echt verrukkelijk !

16/04/2021

De pasta op feestdagen

Valentijnsdaglinguine

Voor Valentijnsdag hebben wij een recept uitgedacht vol kleur en liefde. Op het menu : rood en hartjes ! U zal alle geliefden (van pasta) blij maken !

16/04/2021

Wereldrecept

Poutine van verse penne

Pasta della Mamma zet koers richting Canada om hun bekende poutine in een nieuwe jasje te steken.  Zoals u elk seizoen kan zien, zijn de mogelijkheden met pasta oneindig ! Deze keer hebben we besloten om de frieten te vervangen door onze smaakvolle verse penne en het resultaat is nogal verrassend maar vooral zeer lekker.

16/04/2021

Creatief idee

Arancini van pasta

U zal nooit stoppen om uw klanten te verbazen met pasta, dat is onmogelijk ! Even geen inspiratie voor een origineel idee ? Daarvoor zijn wij er ! En voor deze winter hebben wij arancini op basis van pasta bedacht.

16/04/2021

WILT U IN CONTACT BLIJVEN MET PASTA DELLA MAMMA ?

Pasta della Mamma ontwikkelt voortdurend nieuwe producten die u kunnen interesseren. Volg ons op de sociale netwerken of via onze nieuwsbrief!